Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته یک منبع معتبر، این گوشی در کارخانه محلی شرکت قراردادی تایوانی اپل یعنی فاکسکان واقع در شهر سریپروبودور در جنوب ایالت تامیل نادو، تولید می‌شود.

اپل برخی از حوزه‌های تولید آیفون را از چین به بازارهای دیگر از جمله هند، دومین بازار بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان، تغییر داده است و همچنین قصد دارد تبلت‌های آی‌پد را در آنجا مونتاژ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند و کشورهایی مانند مکزیک و ویتنام به طور فزاینده‌ای برای تولیدکنندگان قراردادی برندهای آمریکایی، اهمیت پیدا کرده‌اند، زیرا آنها سعی می‌کنند تولید خود را در چین کمتر کنند.

بیشتر بخوانید:

نگرانی در خصوص تولید آیفون با اجرای قرنطینه در شنزن

آیفون ۱۳، چهارمین مدلی است که پس از آغاز عملیات تولیدی اپل در هند در سال ۲۰۱۷ که با ساخت آیفون SE آغاز شد، تولید می‌شود.

کد خبر 669205 برچسب‌ها شرکت اپل خبر مهم هند چین موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل خبر مهم هند چین موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام ناظر استانی طرح جهش تولید در دیم‌زارهای استان ایلام از مبارزه بیولوژیک در مزارع دیم استان با آفات خبر داد.

مهندس «خدابخش داودی‌نصر» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در راستای کاهش مصرف سموم شیمیایی و عرضه محصول سالم و عاری از بقایای سموم و به منظور کاهش خسارت کرم پیله‌خوار به عنوان یکی از آفات مهم و خسارت زای نخود، رهاسازی زنبور پارازیتویید براکون در مزارع نخود شهرستان بدره آغاز شده است. 

ناظر استانی طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام گفت: با توجه به مشارکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در طرح جهش تولید در دیم زارها و تأمین بخشی از اعتبار کنترل بیولوژیک عوامل خسارت‌زای نخود، پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰۰۰ هکتار از مزارع نخود استان تحت پوشش این نوع مبارزه قرار گیرد. 
داودی‌نصر افزود: اجرای کنترل بیولوژیک یکی از مولفه‌های اصلی مبارزه تلفیقی آفات برای کاهش مصرف سموم، کاهش هزینه نهاده‌ها و تولید محصول سالم است و توسعه آن در دستور کار طرح ملی و مشترک جهش تولید در دیم‌زارها قرار دارد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد